Warning: mysql_result() expects parameter 2 to be long, string given in /home/bloompet/public_html/okosiba.hu/php/module/blog/page.comments_read.php on line 74
Ökosiba
"Ökomag" legális PÉNZGYÁRTÓ-PÉNZMEGTAKARÍTÓ mágneses-mosó GOLYÓ! dr.Horváthné-Anikó @ 2011.03.09 12:22:45

 

"Ökomag" legális PÉNZGYÁRTÓ PÉNZMEGTAKARÍTÓ 

mágneses-mosó GOLYÓ!

  A természet csodáját tapasztalhatjuk, amikor az "Ökomag"-ot háztartásunkban használjuk.

A mágnesgolyó hatásai:
- megakadályozza a vízkő-lerakódások kialakulását
- ezáltal csökkenti a fűtőáram-felhasználást, növeli az elektromos berendezések élettartamát
- használatával csökkenthető a felhasznált mosó- és vízlágyító szerek mennyisége
- csökkentheti a környezeti terhelést
- használata egyszerű, élettartama korlátlan

Felhasználási területek:
- mosó-, mosogatógépekbe helyezve csökkenthető a mosószerek mennyisége, nélkülözhető a vízlágyító használata
- lágyítja a fürdővizet, bőrünk simább, egészségesebb lehet
- növényeinket öntözhetjük, állatainkat itathatjuk a magnetizált vízzel - egészségesebbek, ellenállóbbak lehetnek.
Miért gondoljuk meg az "Ökomag" használatát?
A vízben keménységi foktól függően több-kevesebb mész található. Ez a háztartási gépekben vízkő formájában lerakódik a fém felületekre és a fűtőszálra. Az elkérgesedett lerakódások csökkentik a fűtőteljesítményt és kedveznek a rozsdásodásnak, ami végül a gép teljes meghibásodásához vezethet.
Ez a probléma különösen a mosó- és mosogatógépeknél jelentkezik. Eddig ezt a veszélyt vízkőoldó szerekkel és tisztító sókkal hárítottuk el.
 megoldást kínál a kémiai anyagok kiszürésére és  a gépek karbantartására a víz mágneses kezelésével.
A mágneses kezelés hatására a meglévő, durva, megkövesedett kristályokból álló vízkőlerakódások feloldódnak. 
A vzkó hatásai
Működési mód:
A mágnesek polarizálják és ionizálják az átáramló vizet és a benne lévő oldott ásványi anyagokat.
Ennek hatására a kalcit (vízkő, CaCO3) helyett vele azonos vegyjelű, de eltérő kristályszerkezetű aragonit képződik a mészkiválás során.
A két anyag kb. úgy különbözik egymástól, mint pl. a gyémánt és a grafit. Mindkettő tiszta szén, vegyjelük azonos, de kristályszerkezetük és tulajdonságaik (pl. keménység) jelentősen eltérnek.
A megkövesedett vízkő porózussá válik, így egészen nagy darabok is fellazulhatnak és leválhatnak. A vízkő-maradványok ugyanígy távoznak el a durvává, szürkévé vált ruhadarabokból is (pl. törölközők), és azok újra puhák és élénk színűek lehetnek.
A víznek a fizikai úton, mágnessel történő kezelése természetes, a víz egyéb kémiai jellemzőit nem változtatja meg, így a lefolyó vizet ez nem terheli.
Az "Ökomag" mágnesgolyó alkalmazása rendkívül egyszerű, ugyanis a golyót csak be kell tenni a mosó- vagy mosogatógépbe, és a ruhával, ill. az edényekkel együtt mosni.
Az "
Ökomag" mágnesgolyó újra feldolgozható polietilénből készül.
Nem kelt zajt a mosógépben, kíméli a mosott ruhát. Rendkívül jó kopásállósága hosszú élettartamot biztosít. A golyó nem igényel karbantartást, külső energiát és sok-sok éven át működőképes.(kb.30 év)
A pénz gyártó közelről
Mit nem csinál?
Nem vastalanítja, nem nitrátmentesíti, nem szûri a vizet.


Hogyan használjuk?
 
Mosogatógépben:
Az "
Ökomag" -ot felső edénytartó kosárba helyezzük úgy, hogy a víz a mágnes golyó nyílásain akadálytalanul áramolhasson keresztül. A mosogató- és öblítő szerek mennyiségét csökkentsük.
Mosógépben:
Az "Ökomag"-ot a ruhával együtt a mosógép forgódobjába tesszük. A mosószermennyiség felére, harmadára csökkenthető. Általában a mosószergyártó által megadott 1-es vízkeménységnek megfelelő mosó- ill. öblítő szer szükséges.
Szárítóprogrammal rendelkező mosógép esetén a golyót szárítás előtt vegyük ki a gépből.
Kávéfőzőben:
Az "Ökomag"-ot helyezzük a kávéfőző víztartályába. A folyamatos használat biztosítja a kávéfőző szelepeinek és egyéb alkatrészeinek vízkő elleni védelmét.


WC-öblítőtartályban
Az "Ökomag"-ot  az öblítőtartályba tesszük, ezzel megakadályozhatjuk a makacs vízkőlerakódásokat.

Egyéb felhasználási területek: 
Szobanövények locsolásánál - a locsolóvizet egy kancsóban vagy kannában egy-két napig Ökomag® segítségével kezelve a növények gyorsabb fejlődése figyelhető meg, a vágott virágok hosszabb ideig maradhatnak frissen.
egyéb felhasználás
Akváriumban: 
Az akváriumba helyezve a díszhalak szivesen tartózkodnak a közelében, és az akvárium vize is kevésbé szennyeződhet.
Amint látod, ennek a kis csodaeszköznek rengeteg a felhasználási területe, ahol a Te otthonodban pénzt tudsz megtakarítani!
Azért javaslom, hogy rendeld meg ezt kis pénzgyártót, mert a gazdagodás egyik feltétele, hogy megtakarítod azt a pénzt, amit feleslegesen költenél el. Ennek eszköze az "Ökomag"
Kisker.ára: 2.125.-Ft
(Nagyker.ára: 1700.-Ft)
Ha Te is ezt akarod, Hívjál vagy Irjál, segítek Neked!
tel: +3630/868 0904  vagy  email: hobartfai@gmail.com 
 
dr.Horváthné Anikó
Üzlet & Élet építő
tanácsadó
 
 
 
 
Hozzászólások


 
Írta: Opq - Válaszolok!

2013.09.12 03:39:37

#1

Tisztelt Cedm!Lelkes, fiatal amatőr vagoyk, hamarosan belte9ri szobafeste9shez ke9szfclődfcnk, e9s a segedtse9ge9t szeretne9m ke9rni.A szoba falai ve1lyogbf3l vannak, a padlf3 pre9selt faforge1cslapokbf3l (OSB-lapnak hedvje1k tale1n?). A szoba nagyon re9gen, fagy kb. 15 e9ve lett kifestve, amikor e9n me9g kisiskole1s voltam. Azf3ta a falakon sze1mtalan kisebb repede9s keletkezett -amit glettele9ssel e9s szalagoze1ssal prf3be1lunk megoldani-, viszont enne9l nagyobb baj is akad bőven. Azaz a ve1lyogfal e9s a padlf3 tale1lkoze1se1ne1l a falaljakne1l ele9g csfanye1n he9zagos e9s lyukacsos a felfclet, e9s itt sze1mtalanszor jf6tt me1r be a lake1sba kisebb boge1r, csereboge1r.Szeretne9nk ezeket az alsf3 falhibe1kat kijavedtani, de nem tudom, hogyan lenne e9rdemes. Glettele9s segedthet, vagy esetleg me1s kisebb kőműves munke1val tartf3san lehetne biztosedtani a fal alja e9s a padlf3 kf6zf6tti re9seket?Az e9n elke9pzele9sem, hogy be lehetne-e glettelni ezeket a re9szeket ott lent? Majd re1 a padlf3szőnyeg, e9s pluszban me9g fa szege9lyle9ceket is rf6gzedtene9nk tiplikkel?d6n szerint ez tartf3san ve9dene9-e a fal e9s a padlf3 tale1lkoze1se1ne1l a re9szeket?Vagy esetleg egy kőműves tudna segedteni valamilyen mf3dszerrel, mert a glettele9s itt lent nem lesz megfelelő?Elne9ze9se9t ke9rem, hogy sokat edrtam, bedzom benne, hogy tud adni frappe1ns tane1csot egy magamfajta kezdőnek.Tisztelettel:Be9res Se1ndor 
Írta: Isaac - Válaszolok!

2013.09.12 17:56:31

#2

Indian Scout 101 1929-1930 ruhadarab ker kp r, Ram, villa, els ker k, h ts &sup3; ker k, tank, ellen rz s, <a href="http://vmcsps.com">sadepll</a> t, sk rmar.motor 600cc, sebess gv lt &sup3; stb Salje 50,000 vagy byte 1920-1930 indiai tisztvisel k Cheif alkatr szek, Sport Scout r szek, vagy indiai Hedstrom alkatr szek 
Írta: Subhankar - Válaszolok!

2013.09.14 02:44:18

#3

Hello! Chase h l &sup3;k Vilja kell l tni a VAD r r szekre van Salu ig! dv zttleel. Carl-Erik http://xbjufcioehb.com [url=http://lysjkbewxz.com]lysjkbewxz[/url] [link=http://ambppzkuc.com]ambppzkuc[/link] 
Írta: Anil - Válaszolok!

2013.09.14 15:08:22

#4

A travel rrweads credit card gets points that can be applied toward all sorts of vacation perks. Some travel cards provide you a discount when you purchase airline tickets or rent a car. Other cards allow you earn airline miles that can be applied to future flights. It is even possible to earn free flights with a travel rrweads credit card.Using a credit card on a trip allows to carry less trash, it helps you keep track of how much you are spending and it ensures that you have funds should an emergency arise. As long as you are using your credit card to pay for your vacation, switch to a card that will help you to earn a vacation.You can apply for Discover Platinum Card with 0% intro APR for 12 months, no annual fee and 5% cashback bonus or Chase Bank Marriott Rewards Signature Visa that offers 15,000 bonus points. You can choose Chase Bank Priority Club Rewards Platinum Visa with 0% intro APR, 15,000 bonus priority club points and earn 3 points per $ 1 spent at our family of hotels. http://hchfansti.com [url=http://yggsdpb.com]yggsdpb[/url] [link=http://tzuokkpl.com]tzuokkpl[/link]

Hozzászólás beküldése
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: